torsdag 24. juni 2010

DNA trapper

Trapper er alltid utfordrende å tegne. Det er mye regler å forholde seg til, samt bruk og materialer. Samtidig som det til tider er kjedelig med mange begrensende regler hender det av og til at man får muligheter  til å tegne trapper som kan bli smykker for bygg. Jeg tenker at reglene er til for å brukes ikke la seg begrense av.
Trappene jeg sist tegnet på jobben var av aller kjedeligste sort. De var til et industri bygg, og med varierende høyde på etasjene skulle jeg allikevel finne det mest ideelle opptrinnet som var så likt som mulig for alle trappeløpene. Utformingen var gitt så de ga ingen rom for kreative krumspring.
Da er det fint å kunne surfe rundt å finne inspirerende ting å drømme om det neste prosjektet. Disse trappene ser ganske industrielle ut, de er i Instituttet for Genetikk ved Academy of Sciences Czech Republic, tegnet av Studio PHA. De skal vist være inspirert av DNA. Ikke så vanskelig tema for en trapp. Elsker linjene , det er stramt og industrielt, men samtidig lekent og organisk.

 
kilde: muuuz
arkitekt: Studio PHA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar