søndag 6. juni 2010

Stash knit down

Idetørke-blogen skulle jo handle om alle ideene som lå å tørket inn i skuffer og skap, og jeg hadde et lite håp om at den kunne få litt fart på gjennomføringen av ideene. Det har den forsåvidt gjort, selv om det har en tendens til å bli vel mye om strikking. Men det er jo det som liksom er det store for tiden. Og det bør det være en stund til skal jeg bli kvitt alt garnet mitt.
Jeg har vært medlem på Ravelry en god stund, men det er først det siste halvåret jeg har skjønt hva siden kan brukes til. Først var jeg barre inne på forumet og fant ikke helt ut av ting, men nå er jeg hektet.

Det er jo mange grupper man kan bli medlen av, og en del  knit-a-long's, eller utfordringer, slik som 52 par sokker på 52 uker, jeg bøyer meg i støvet for de som gidder og klarer.

Jeg fant en gruppe jeg tenkte var for meg, Stash knit down, enkel utfordring; strikk opp 100 nøster på 1 år. Siden vi alt var kommet til mai gjorde jeg opp status og fant ut at jeg hadde rundet 40  nøster. Mao en utfordring jeg så absoult burde ha kontroll på.
Men det første som slo meg var at disse 100 nøstene ikke vil gjøre så stor forskjell på lageret mitt. Noe som var en liten nedtur å oppdage, for det er så mye garn jeg sikler etter å kjøpe, ehhh lage noe av......
Så begynte jeg å tenke på alt det garnet jeg nettopp hadde kjøpt på salget til Garnstudio. Det er vel  rundt 50 nøster + de 8 nøster silkbloom fra garn.dk.

Det betyr vel da kanskje egentlig at jeg er -18, ikke +40, og for å klare å få stashet mitt ned med 100 nøster i 2010, må jeg strikke 118 nøster før året er omme.
Plutselig var det en ganske stor utfordring allikevel.......................

Det er vel ikke noe i reglene for utfordringen som sier man ikke kan fylle på stashet sitt, men litt av hensikten med å ha stash-knit-down forsvinner vel om man ikke og bremser litt i andre enden.

Er vel på tide å oppgradere en liste over hva som er planlagt for alt dette garnet.

1 kommentar:

  1. -har nylig kommet meg inn på ravelry,men har ikke helt kommet igang der. Litt treg også trenger jeg litt tid på finne ut av ting :)) engelsken er ikke helt god,men blir nok med tiden :))
    ha en god dag og enig med du,ære være de som strikker 52 par sokker

    hei så lenge :)

    SvarSlett